The Choice - marktonderzoek & advies

Shopperonderzoek TS Products en Kruidvat

Aanleiding shopperonderzoek

TS Products distribueert al jaren met succes het merk Rescue. Om diverse redenen had TS Products in 2013 besloten om Rescue niet meer te leveren aan Kruidvat. TS Products wenste de samenwerking met Kruidvat als belangrijke retailpartner opnieuw in te vullen en het merk Rescue weer op het schap te krijgen.

Vraagstuk 

TS Products wenste middels een gedegen shopperonderzoek haar visie en case op de categorie ondersteunen waarin het merk Rescue actief is (in samenwerking met de Caracter Company) om heropname van Bach Rescue bij Kruidvat te realiseren.

Oplossing

Voor de beantwoording van het vraagstuk heeft The Choice een uitgebreid kwantitatief shopperonderzoek uitgevoerd om actionable insights te generen in gebruik, segmentatie, koopintenties en promoties van producten en merken uit de rust en slaap-categorie.

Resultaat

Mede op basis van het gedegen shopperonderzoek, heeft Kruidvat besloten om in het tweede kwartaal van 2016 het merk Rescue weer op het schap te nemen.

 

Wilt u meer weten over deze case of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een "positioneringsonderzoek". Neem contact met ons op.

 

Direct contact opnemen